Setup Menus in Admin Panel

Hinta- ja kilpailijaseuranta -webinaari 16.03.2017

Haluatko seurata kilpailijoidesi hinnoittelua reaaliajassa? Saada tietoa muutoksista tai reagoida niihin, kun ne tapahtuvat? Ymmärtämällä mitä kilpailijasi tekee, miksi ja …

0 STUDENTS ENROLLED
  • Profile photo of Grönfors Tomi

Haluatko seurata kilpailijoidesi hinnoittelua reaaliajassa? Saada tietoa muutoksista tai reagoida niihin, kun ne tapahtuvat? Ymmärtämällä mitä kilpailijasi tekee, miksi ja milloin, luot kilpailuetua ja vahvistat myyntiäsi.

Webinaarissa pureudutaan etenkin verkkokauppojen ja verkossa kauppaa tekevien kannalta elintärkeisiin näkökulmiin hinnoittelusta, kysynnän ennustamisesta ja uusien tuotteiden etsimisestä. Lisäksi tutustutaan dynaamisen reagoinnin mahdollisuuksiin esimerkiksi hintakilpailun yhteydessä.

  1. Mitä tarkoittaa kilpailijaseuranta?
  2. Miten verkosta löytyvää tietoa voi hyödyntää?
  3. Mitä sinun tulee seurata verkosta ja miten?
  4. Miten tehdä hinnanseurantaa verkosta?
  5. Miten reagoit dynaamisesti kilpailijoiden hinnanmuutoksiin?

Asiantuntijoina toimivat Tomi Grönfors ja Tuomas Uutela Sniffie Software Oy:stä. Sniffie Software on kilpailija- ja hintaseurantapalvelu, jonka avulla yritykset voivat kehittää omaa online market intelligence toimintaansa.

Course Reviews

TAKE THIS COURSE
  • FREE
  • 1 week, 3 days

Brandfors

Brandfors on B-to-B pk-yritysten (1-20M€) markkinoinnin resurssointiin keskittynyt palvelutuote.

Saat kauttamme kokeneen tiimin, joka sisältää johtoryhmätason markkinoijan analysoimaan ja kehittämään sekä nuoren ammatilaisen jalkauttamaan markkinointiasi.

Käytät palvelua sitten vaikeiden tulosten saavuttamiseen, brändisi kehittämiseen tai äitiysloman sijaisuuteen, saat nopeasti ja vaivatta tekijän paikalle, joka hyppää heti puikkoihin. 100 % tulostakuulla.

Yhteystiedot

Yhteystiedot:

Aleksanterinkatu 44 7. krs.
00100 Helsinki

Mobile: +358 50 365 7169
Sähköposti: info@brandfors.com
Web: www.brandfors.com

Liity uutiskirjelistallemme

top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.