Setup Menus in Admin Panel

Market Intelligence -webinaari

Niin sinä, kuin kilpailijasi jätätte digitaalisia leivänmuruja verkkoon, joista voi päätellä yhtä ja toista. Webinaarissa käsittelemme mistä tämä johtuu, miten …

93 STUDENTS ENROLLED
  • Profile photo of Tuula von Walzel
  • Profile photo of Grönfors Tomi
  • Profile photo of Sami
  • Profile photo of Nina Lagerström
  • Profile photo of Joonas Pöytäniemi

Niin sinä, kuin kilpailijasi jätätte digitaalisia leivänmuruja verkkoon, joista voi päätellä yhtä ja toista. Webinaarissa käsittelemme mistä tämä johtuu, miten markkina-analytiikkaa tehdään ja miten kilpailijoita seurataan. Opit mistä etsiä tietoa, miten keräät sen ja millaisia hyötyjä Market intelligence-toiminnalla voidaan saavuttaa.

1. Mitä on Market Intelligence?
2. Miten dataa muodostuu ja mistä sen löytää?
3. Miten verkon avointa tietoa voi hyödyntää?
4. Mitä sinun tulisi seurata verkosta?
5. Miten rakennat ennustavia mittareita?

Market intelligence on Business Intelligencen jälkeen nousevin markkinoinnin kenttä. Se hyödyntää big dataa eli suuria datamassoja, joiden avulla etsitään liiketoiminnalle merkityksellisiä yhteyksiä. Sniffien avulla yritykset pystyvät ensimmäistä kertaa hyödyntämään verkon avoimen datan ja luomaan aitoa kilpailijaseurantaa ilman teknistä osaamista ja IT-osastoa. Big Datan ja market intelligence-toiminnan avulla voidaan seurata helposti markkinamuutoksia, kilpailijoiden myyntiä, hinnoittelua tai varausastetta. Webinaarissa käydään yksityiskohtaisesti läpi miten hyvin itsestään selvästä data muodustuu merkityksellistä tietoa kun sitä seurataan periodisesti. Webinaarin avulla opit tekemään kilpailija- ja markkinaseurantaa sekä luomaan ennustavia mittaristoja.

Webinaarissa esitellään uusi suomalainen innovaation Market Intelligence Service Sniffie.

Course Reviews

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE
  • FREE
  • 33 months, 1 week

Brandfors

Brandfors on B-to-B pk-yritysten (1-20M€) markkinoinnin resurssointiin keskittynyt palvelutuote.

Saat kauttamme kokeneen tiimin, joka sisältää johtoryhmätason markkinoijan analysoimaan ja kehittämään sekä nuoren ammatilaisen jalkauttamaan markkinointiasi.

Käytät palvelua sitten vaikeiden tulosten saavuttamiseen, brändisi kehittämiseen tai äitiysloman sijaisuuteen, saat nopeasti ja vaivatta tekijän paikalle, joka hyppää heti puikkoihin. 100 % tulostakuulla.

Yhteystiedot

Yhteystiedot:

Aleksanterinkatu 44 7. krs.
00100 Helsinki

Mobile: +358 50 365 7169
Sähköposti: info@brandfors.com
Web: www.brandfors.com

Liity uutiskirjelistallemme

top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.