Setup Menus in Admin Panel

Sosiaalisen median hyödyntäminen

Kurssista Kurssilla käydään lyhyesti läpi sosiaalisen median käyttämistä markkinoinnissa, yrityksen brändin rakentamisessa sekä viestinnässä ja asiakassuhteiden ylläpidossa. Kurssilla käydään läpi …

0 STUDENTS ENROLLED
  • Profile photo of Maria Salo

Kurssista

Kurssilla käydään lyhyesti läpi sosiaalisen median käyttämistä markkinoinnissa, yrityksen brändin rakentamisessa sekä viestinnässä ja asiakassuhteiden ylläpidossa. Kurssilla käydään läpi hyviä käytäntöjä liittyen Facebook ja Instagram palveluihin sekä niiden hallintaan suunniteltuihin Hootsuite ja Latergramme palveluihin. Sosiaalisen median voi nähdä joko palveluna tai markkinointikanavana. Palveluna some toimii, kun sitä käytetään asiakkaiden kysymyksiin vastaamiseen sekä asiakkaiden neuvomiseen ja auttamiseen. Markkinointikanavana some taas toimii, kun mielenkiintoisesti kerrotaan yrityksen tuotteista ja palveluista, luodaan mielikuvaa yrityksestä, promotaan tapahtumia sekä järjestetään erilaisia kilpailuja ja kampanjoita.

Suositellut taustatiedot

Ei vaatimuksia, kaikki ovat tervetulleita!

Kurssin suorittaminen

Kurssi koostuu neljästä lyhyesti osiosta, joissa palvelut käydään läpi, sekä lopputentistä.

Course Reviews

No Reviews found for this course.

PRIVATE COURSE
  • PRIVATE
  • 33 months, 1 week
  • Course Certificate

Brandfors

Brandfors on B-to-B pk-yritysten (1-20M€) markkinoinnin resurssointiin keskittynyt palvelutuote.

Saat kauttamme kokeneen tiimin, joka sisältää johtoryhmätason markkinoijan analysoimaan ja kehittämään sekä nuoren ammatilaisen jalkauttamaan markkinointiasi.

Käytät palvelua sitten vaikeiden tulosten saavuttamiseen, brändisi kehittämiseen tai äitiysloman sijaisuuteen, saat nopeasti ja vaivatta tekijän paikalle, joka hyppää heti puikkoihin. 100 % tulostakuulla.

Yhteystiedot

Yhteystiedot:

Aleksanterinkatu 44 7. krs.
00100 Helsinki

Mobile: +358 50 365 7169
Sähköposti: info@brandfors.com
Web: www.brandfors.com

Liity uutiskirjelistallemme

top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.