Setup Menus in Admin Panel

Webinaari: Tuotteistaminen tuplaa katteesi – Jari Parantainen

Miten tuotteistat palvelusi niin, että kilpailijasi roikkuu sivuillasi kopioimassa kalvojasi? Miten asiakkaasi ymmärtävät tuotetarjontasi paremmin? Miksi tuotteistaminen tuplaa katteesi? Tuotteistamisen …

31 STUDENTS ENROLLED
 • Profile photo of Kati K.
 • Profile photo of Jukka Juhola
 • Profile photo of Grönfors Tomi
 • Profile photo of Rami
 • Profile photo of erikrob

Miten tuotteistat palvelusi niin, että kilpailijasi roikkuu sivuillasi kopioimassa kalvojasi? Miten asiakkaasi ymmärtävät tuotetarjontasi paremmin? Miksi tuotteistaminen tuplaa katteesi?

Tuotteistamisen webinaarin tarkoituksena on antaa hyvä yleiskuva tuotteistamisen mahdollisuuksista ja potentiaalista. Vieraanamme webinaarissa on tuotteistamisen itsevaltias Jari Parantainen. Tuotteistamisen webinaari ei säästä sanoja ja mielipiteitä. Käsittelemme tuotteistamista suorasukaisesti ja mahdollisuuden kalastaa suoraan Jarin katiskasta sekä annamme selkeitä suorasanaisia vinkkejä esimerkkien antajille. Tuotteistamisen webinaari soveltuu niin toimitusjohtajille, kuin markkinoinnin ja myynnin asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Opi 1,5h aikana miten tuotteistat tehokkaasti.

Webinaarissa käsitellään livenä useita esimerkkejä, joissa käydään läpi tarkasti miten tuotteistamista tulisi tehdä ja mihin keskittyä. Kirjautumalla webinaariin saat myös webinaarimateriaalit itsellesi sekä Jari Parantaisen nimioppaan.

 

Course Reviews

 1. Profile photo of Sami Sami says:

  Hyvä
  Oikein hyvä kurssi! Konkreettiset esimerkit ja niiden parantamisen läpikäynti oli opettavaa! Kiitos!

  Report user
TAKE THIS COURSE
 • FREE
 • 33 months, 1 week

Brandfors

Brandfors on B-to-B pk-yritysten (1-20M€) markkinoinnin resurssointiin keskittynyt palvelutuote.

Saat kauttamme kokeneen tiimin, joka sisältää johtoryhmätason markkinoijan analysoimaan ja kehittämään sekä nuoren ammatilaisen jalkauttamaan markkinointiasi.

Käytät palvelua sitten vaikeiden tulosten saavuttamiseen, brändisi kehittämiseen tai äitiysloman sijaisuuteen, saat nopeasti ja vaivatta tekijän paikalle, joka hyppää heti puikkoihin. 100 % tulostakuulla.

Yhteystiedot

Yhteystiedot:

Aleksanterinkatu 44 7. krs.
00100 Helsinki

Mobile: +358 50 365 7169
Sähköposti: info@brandfors.com
Web: www.brandfors.com

Liity uutiskirjelistallemme

top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.